top of page

Varga Irénnek elege lett. Elhagyta az országot.

Néha mindenkinek elege lesz egy kicsit a világból. Irénnek most jött el ez a pillanat.Az énekesnő hetekig őrlődött, hogy mi legyen, végül párjával közösen meghozták végső döntésüket.Spanyolországban tervezik a jövőjüket, itt szeretne majd gyermeket nevelni és itt indítaná be zenei karrierjét is. Laci pedig ahol tud segíti ebben. Most 6 hónapra költözött ki a sztár pár, remélik ez idő alatt el tudnak majd helyezkedni és találnak egy lakást amiben le tudnak telepedni.Mahiana Roszalloként folytatja életét Irén, legalábbis eddig nem gondolkodott azon, hogy nevet változtasson. Megtetszett neki, és a spanyolok is kedvelni fogják szerinte.


Terveiben van híres énekesnőnek lenni az országban, és klubokba eljárni énekelni.Fő álma letelepedni egy meghitt tengerparti kis házikóban a rosszakaróitól lehető legmesszebb.

Azt, hogy valaha visszatér-e Magyarországra nem lehet tudni. Nem mesélt erről.

De szerinte nem valószínű.

Nagyon sok rosszat kapott a magyar emberektől oktalanul-jogtalanul.


Olyan embereket nem gyűlölnek ennyien, akik embert öltek vagy idős embereket raboltak ki, esetleg gyerekeket molesztáltak. Őt mégis sokan utálják azért, mert negyven évesen szerette volna álmát megvalósítani azzal, hogy elismert énekes legyen.


bottom of page